Steunpunt RI&E organiseert van 21 t/m 25 september 2020 de 6e Week van de RI&E. PreventPartner vindt een goed opgezette en actuele RI&E van onschatbare waarde. Werkstress is een onderwerp dat hierin hoort, maar veel bedrijven weten niet goed waar te starten.

Vraag tijdens de Week van de RI&E een adviesgesprek aan over effectieve en creatieve manieren waarop werkstress kan worden meegenomen in de RI&E. De eerste 5 aanvragen (t.w.v. €135) zijn gratis!

We helpen u tijdens dit adviesgesprek op weg met mogelijkheden om werkstress te inventariseren in de RI&E: van vragenlijsten en interviews tot spelvormen. Kies de methode die past bij uw organisatie en maak van de RI&E een effectief instrument dat bijdraagt aan het succes van uw organisatie.

Werkstress in de RI&E

Er is steeds meer aandacht binnen bedrijven voor werkstress. Veel bedrijven vinden het lastig om goed de vinger op werkstress en werkplezier te leggen. Alleen een goede inventarisatie helpt om tot een gerichte en concrete aanpak te komen. Je weet dan immers aan welke knoppen gedraaid moet worden!

Er zijn verschillende manieren om werkstress te inventariseren: van vragenlijst en (groeps)interviews tot interactieve spelvormen of een compleet RI&E-spel. Daarbij worden in meerdere of mindere mate leidinggevenden, medewerkers en OR betrokken. Ook bij het opstellen van het plan van aanpak zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden. Insteek voor de methode is dat de RI&E resultaat oplevert in uw organisatie: meer bewustzijn over werkstress, concrete acties, goede borging en een compliment van de Inspectie SZW.

Week van de RI&E 2020

Specialisten psychosociale arbeidsbelasting

Het Expertisecentrum Psychosociale Arbeidsbelasting van PreventPartner kan u helpen om tot een bewuste keuze te komen hoe u werkstress binnen uw organisatie wilt aanvliegen. Met onze kennis en ervaring kunnen we samen met u sparren over een goede aanpak binnen uw organisatie. We denken creatief mee en zorgen dat u ook voldoet aan de wettelijke eisen. Neemt u vooral contact op, we hebben er zin in!

Vraag uw adviesgesprek tijdens de Week van de RI&E aan via https://preventpartner.nl/contact-preventpartner of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De eerste 5 aanvragen tijdens de Week van de RI&E zijn gratis!

Contactinformatie

Wij zijn bereikbaar via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Privacyverklaring

Volg ons op