Het werken met chemische stoffen, nanodeeltjes, biologische agentia, geluid, trillingen, klimaat en straling brengen specifieke risico’s met zich mee. Hoe kunnen deze risico's op een praktische wijze in de organisatie worden beheerst of geëlimineerd?

Arbeidshygiëne: inzichtelijk en pragmatisch

Over de verschillende onderwerpen die binnen het vakgebied van de arbeidshygiëne vallen, is heel veel te zeggen. Daardoor vervalt men al snel in uitgebreide onderzoeken, moeilijke berekeningen voor risico’s en rapporten met suggesties. PreventPartner houdt het graag toepasbaar. Wij richten ons op de praktijk, waarbij we ingewikkelde risico's inschatten en terugbrengen naar duidelijke overzichten en concrete adviezen.

PreventPartner onderzoekt en adviseert over de volgende onderwerpen:

Zoekt u de expertise van een arbeidshygiënist? Neem dan contact met ons op.

 1. De juiste expertise: krachtige inzet

  We zoeken eerst de juiste deskundige bij uw vraag. Binnen PreventPartner is bijna altijd wel (de combinatie) van expertise aanwezig om u te helpen. Een bak aan ervaring die weet wat wel en niet werkt!
 2. Inventarisatie: wat is de vraag?

  We spreken altijd uitgebreid over de problematiek en uw wensen. Hieruit volgen concrete doelstellingen, zodat we op dezelfde bladzijde zitten en u weet welk resultaat u kunt verwachten.
 3. Onderzoek: de specialistische blik

  Vrijwel altijd wordt er onderzoek gedaan naar de situatie op de werkplek of in het bedrijf.
 4. Advies: inzicht en oplossingen

  Ons advies is altijd maatwerk. We leveren een overzichtelijke rapportage van de bevindingen en vooral concrete handvatten en oplossingen.
 5. Implementatie: lange termijn resultaten

  Wij bieden ondersteuning bij de uitvoering van de plannen. Of het nu om kleine aanpassingen gaat, of langduriger trajecten, onze specialisten staan voor resultaat dat beklijft.