Wat zijn de specifieke veiligheidsrisico’s in uw organisatie en hoe kunnen die het beste worden beheerst? PreventPartner zoekt voor een goede veiligheidscultuur naar een effectieve balans tussen technische maatregelen, voorschriften en menselijk gedrag, waarbij tegelijkertijd wordt voldaan aan de wet- en regelgeving. Zo manage je de risico’s, in plaats van het papierwerk.

Onze aanpak is gericht op concreet onderzoek naar risico's. Het levert heldere adviezen op, die processen verbeteren en preventief werken. Hierbij zoeken we altijd de aansluiting op bestaand beleid en initiatieven binnen uw organisatie. Door de brede ervaring in verschillende branches kunnen onze experts over grenzen heen kijken en met alternatieven komen voor een gezonde veiligheidscultuur.

PreventPartner levert onderzoek en advies op de volgende gebieden:

Vraagstukken op het gebied van veiligheid of de veiligheidscultuur? Neem dan contact met ons op.

 1. De juiste expertise: krachtige inzet

  We zoeken eerst de juiste deskundige bij uw vraag. Binnen PreventPartner is bijna altijd wel (de combinatie) van expertise aanwezig om u te helpen. Een bak aan ervaring die weet wat wel en niet werkt!
 2. Inventarisatie: wat is de vraag?

  We spreken altijd uitgebreid over de problematiek en uw wensen. Hieruit volgen concrete doelstellingen, zodat we op dezelfde bladzijde zitten en u weet welk resultaat u kunt verwachten.
 3. Onderzoek: de specialistische blik

  Vrijwel altijd wordt er onderzoek gedaan naar de situatie op de werkplek of in het bedrijf.
 4. Advies: inzicht en oplossingen

  Ons advies is altijd maatwerk. We leveren een overzichtelijke rapportage van de bevindingen en vooral concrete handvatten en oplossingen.
 5. Implementatie: lange termijn resultaten

  Wij bieden ondersteuning bij de uitvoering van de plannen. Of het nu om kleine aanpassingen gaat, of langduriger trajecten, onze specialisten staan voor resultaat dat beklijft.