Een goede, ergonomische inrichting van de werkplek zorgt ervoor dat medewerkers prettiger werken en voorkomt gezondheidsklachten.

Hebben medewerkers klachten door hun werk, of staat u op het punt om een nieuw werkproces in te richten? Dan kan een frisse, professionele blik op de ergonomie een belangrijke bijdrage leveren. Hoe kan de werkomgeving worden ingericht zodat de werkzaamheden zo optimaal mogelijk kunnen worden verricht? Bij welke activiteiten in de organisatie is er sprake van lichamelijke over- of onderbelasting en hoe kan dit zoveel mogelijk worden beperkt? De ergonomen van PreventPartner kunnen u helpen met inzichten en concrete oplossingen.

PreventPartner voert onderzoek en advies uit op de volgende ergonomische onderwerpen:

Zoekt u een deskundige op het gebied van ergonomie? Neem dan contact met ons op.

 1. De juiste expertise: krachtige inzet

  We zoeken eerst de juiste deskundige bij uw vraag. Binnen PreventPartner is bijna altijd wel (de combinatie) van expertise aanwezig om u te helpen. Een bak aan ervaring die weet wat wel en niet werkt!
 2. Inventarisatie: wat is de vraag?

  We spreken altijd uitgebreid over de problematiek en uw wensen. Hieruit volgen concrete doelstellingen, zodat we op dezelfde bladzijde zitten en u weet welk resultaat u kunt verwachten.
 3. Onderzoek: de specialistische blik

  Vrijwel altijd wordt er onderzoek gedaan naar de situatie op de werkplek of in het bedrijf.
 4. Advies: inzicht en oplossingen

  Ons advies is altijd maatwerk. We leveren een overzichtelijke rapportage van de bevindingen en vooral concrete handvatten en oplossingen.
 5. Implementatie: lange termijn resultaten

  Wij bieden ondersteuning bij de uitvoering van de plannen. Of het nu om kleine aanpassingen gaat, of langduriger trajecten, onze specialisten staan voor resultaat dat beklijft.