Binnen PreventPartner werken hooggekwalificeerde arboprofessionals met jarenlange ervaring in de bedrijfsgezondheidszorg, zowel in onderzoek als advisering.

Onze professionals hebben in binnen- en buitenland gewerkt bij gerenommeerde instituten, zoals NIOSH (USA), Stanford (USA), Health and Safety Executive (Engeland), TNO en IRAS. Daarnaast hebben ze praktische werkervaring opgedaan bij diverse interne en externe arbodiensten in diverse branches. Leden publiceren regelmatig in tijdschriften en spreken op congressen. Het gemiddelde aantal ervaringsjaren is 20 jaar.

Sterk netwerk van arboprofessionals

Onze arboprofessionals onderhouden een stevig netwerk met branches, beroepsverenigingen, overheden, kennisinstituten en internationale organisaties, waaronder IRAS, NKAL, GGD, TNO, WHO, FIOH (Finland) en Dalarna universiteit (Zweden). Ook heeft een van onze leden zitting in de Gezondheidsraad. Partners bekleden (bestuurs)functies in de beroepsvereniging van de arbeidshygiënisten (NVvA), arbeids- en organisatiedeskundigen, NIP, Human factors en de Contactgroep Chemie. Door een actieve rol in onze netwerken zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en inzichten.

Specialismes