Behoefte om te sparren? Extra capaciteit nodig? Door de grote diversiteit aan specialisten, heeft PreventPartner zich niet alleen bewezen als partner voor bedrijven, maar ook voor (interne) arbodiensten, bedrijfsartsen en andere arboprofessionals.

Het is bijna onmogelijk om alle kennis op het gebied van preventieve bedrijfsgezondheidszorg binnen de eigen organisatie te hebben. Bij specifieke vragen, bij capaciteitsproblemen of als back-up, kunt u onze deskundigen en hun kennis op projectbasis inhuren vanuit de coöperatie. We kunnen uiteraard samenwerken met uw eigen mensen, functioneren als sparringpartner, of een volledig project uit handen nemen. Voor iedere vraag zorgen we voor de juiste match.

Geïnteresseerd?

Wij gaan graag met u in gesprek om de voordelen van samenwerking te bespreken. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

  1. De juiste expertise: krachtige inzet

   We zoeken eerst de juiste deskundige bij uw vraag. Binnen PreventPartner is bijna altijd wel (de combinatie) van expertise aanwezig om u te helpen. Een bak aan ervaring die weet wat wel en niet werkt!
  2. Inventarisatie: wat is de vraag?

   We spreken altijd uitgebreid over de problematiek en uw wensen. Hieruit volgen concrete doelstellingen, zodat we op dezelfde bladzijde zitten en u weet welk resultaat u kunt verwachten.
  3. Onderzoek: de specialistische blik

   Vrijwel altijd wordt er onderzoek gedaan naar de situatie op de werkplek of in het bedrijf.
  4. Advies: inzicht en oplossingen

   Ons advies is altijd maatwerk. We leveren een overzichtelijke rapportage van de bevindingen en vooral concrete handvatten en oplossingen.
  5. Implementatie: lange termijn resultaten

   Wij bieden ondersteuning bij de uitvoering van de plannen. Of het nu om kleine aanpassingen gaat, of langduriger trajecten, onze specialisten staan voor resultaat dat beklijft.