Steunpunt RI&E organiseert van 21 t/m 25 september 2020 de 6e Week van de RI&E. PreventPartner vindt een goed opgezette en actuele RI&E van onschatbare waarde. Daarom nemen wij in 2020 deel aan de Week van de RI&E met een interessante actie om uw RI&E te actualiseren met corona-maatregelen in de uw bedrijf.

Als u tussen 21 en 25 september een offerte aanvraagt voor het updaten van uw RI&E voor COVID-19 ontvangt u 10% korting op het uurtarief. Het (online) offertegesprek is vanzelfsprekend gratis.

Corona-maatregelen in de RI&E

Veel branches en bedrijven werken met speciale corona-protocollen. Een coronaprotocol heeft echter geen juridische status binnen de Arbeidsomstandighedenwet. De inspectie heeft laten weten dat in de RI&E het corona-virus expliciet als risico moet worden opgenomen, evenals de manier waarop de werkgever dit risico beheerst. Onderdeel hiervan is ook het opstellen van een aanpak om risico’s te voorkomen, vermijden of de gevolgen te beperken. 

Het Expertisecentrum Toxische Stoffen van PreventPartner kan u helpen bij het updaten van uw RI&E voor COVID-19. Met deze update wordt beoordeeld of u voldoet aan alle eisen die wat betreft de RI&E COVID-19 gesteld worden. Samen met u bespreken we welke maatwerkstappen nodig zijn om uw RI&E en plan van aanpak te actualiseren op het gebied van COVID-19.

Week van de RI&E 2020

Specialisten van PreventPartner

Bij PreventPartner werken ruim 30 arboprofessionals samen om te zorgen voor veilige en gezonde werkomgeving. Ons team kan u ondersteunen met een schat aan kennis en ervaring voor een effectieve preventieve aanpak die leidt tot een veilige en gezonde werkplek. We willen dat onze tussenkomst ook echt effect heeft voor u en uw werknemers, nu en op de langere termijn. Daarom gaan we altijd met u in gesprek om doelen af te stemmen en onze aanpak aan te laten sluiten op de bedrijfscultuur en op lopende processen in uw bedrijf. We kunnen putten uit onze brede ervaring in verschillende branches om tot preventieve oplossingen te komen voor uw vraagstukken.

Een offerte gesprek kunt u aanvragen via https://preventpartner.nl/contact-preventpartner of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactinformatie

Wij zijn bereikbaar via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Privacyverklaring

Volg ons op