Karien Boosten

Karien Boosten
Arbeids- en organisatiepsycholoog
06 22219776

In mijn werk als A&O psycholoog zet ik me in om nieuwe perspectieven te creëren. Zowel op de richting en mogelijkheden voor probleemoplossing als op het bereiken van de gewenste doelen. Dit betekent inventief en vernieuwend blijven kijken, luisteren, onderzoeken, denken en doen. Kortom maatwerk bieden. Mijn ervaring opgebouwd in ruim 30 jaar biedt daarvoor de input en inspiratie. Iedere adviesaanvraag en opdrachtgever (werkgever, leidinggevende, (HR) manager, verzuimregisseur, bedrijfsarts) , voegde toe aan mijn kennis en kunde op het gebied van probleemanalyse en advies, verzuimpreventie en curatie, effectief functioneren, professionele ontwikkeling, teambuilding en persoonlijke groei. Mijn manier van werken is onlosmakelijk verbonden met de dialoog aangaan. Gedragen door de overtuiging dat de wederzijdse deskundigheid in de opdrachtgever / opdrachtnemer relatie de basis is voor succesvolle procesbevordering. Deze stimuleer en begeleid ik middels onderzoek, coaching en  training.

Energiegevers in mijn werk zijn het werk zelf, stimuleren tot inzichtverdieping, koersbepaling en versterking van het zelfsturend vermogen. Ik ben een echte netwerker vanuit de visie dat het er niet om gaat je te onderscheiden ten opzichte van je concurrent. Maar wel je te onderscheiden in het bieden van passende meerwaarde ten behoeve van de opdrachtgever. Daarvoor staat de multidisciplinaire maatwerk aanpak van PreventPartner garant. En daar voeg ik mijn expertise graag aan toe.    

 Ik ben register Psycholoog NIP / Arbeid en Organisatie en gecertificeerd ZKM coach (ZelfKonfrontatieMethode).       

Karien Boosten

Contactinformatie

Wij zijn bereikbaar via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Privacyverklaring

Volg ons op