Aar van Swieten
Arbeids- en organisatiepsycholoog
06 12107846
EC Psycho Sociale Arbeidsbelasting

Ik heb een kleine 30 jaar ervaring in het organisatieadvieswerk, ben organisatiepsycholoog, gecertificeerd arbeids- en organisatiedeskundige, trainer, coach en mediator. Mijn werkterrein is organisatieontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Mijn missie is het begeleiden van organisaties in het creëren van omstandigheden waardoor medewerkers het beste van zichzelf willen en kunnen geven.

Kennisgebieden zijn: vitaliteit, gezondheid, inzetbaarheid, werkdruk en werkstress, werkplezier en empowerment. Mijn kracht ligt in het creatief en interactief werken, het activeren en empoweren van teams/afdelingen naar meer zelforganisatie en betere prestaties. Van klanten krijg ik vaak terug dat ik in staat ben medewerkers/teams te confronteren met hun houding en gedrag zonder dat dit weerstand oproept en daarmee het onuitgesprokene bespreekbaar kan maken. Dat is ook mijn belangrijkste veranderingsstrategie, situaties terugbrengen naar de keuzes die men daarin maakt, het perspectief verbreden dat men meer keuzes heeft en dat elke keuze tot andere uitkomsten leidt. 

Aar van Swieten

Contactinformatie

Wij zijn bereikbaar via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Telefonisch kunt u ons bereiken op: 06 17722591   

 

Privacyverklaring

Volg ons op