Michiel Tom

Michiel Tom
Hoger veiligheidskundige en arbeids- en organisatiedeskundige
06 51662411

Ik ben hoger veiligheidskundige en arbeids- en organisatiedeskundige. Ik werk enthousiast aan projecten waarbij het aan komt op de integratie van menselijke en organisatorische factoren in organisaties. Bijvoorbeeld bij risico-inventarisatie en -evaluatie, het onderzoeken van ongevallen en incidenten en bij interculturele communicatie en samenwerking.

Ik stel mij op als onafhankelijk adviseur met een praktische en op feiten gerichte aanpak. Ik begeleid veranderprocessen vanuit de visie dat organisaties zich vooral ontwikkelen als de daarbij betrokken mensen zich ontwikkelen. Ik streef naar lerende organisaties door veranderprocessen te faciliteren en te ondersteunen. Daarbij staat de rol van de mens centraal. Ik pas mijn adviesstijl aan op verschillende situaties, bijvoorbeeld daar waar bij interventies meer of minder sturing of ondersteuning nodig is.

Typische kenmerken: proactief, gestructureerd, analytisch, samenwerken, inzichten combineren, communiceren, rapporteren, adviseren. Taalvaardigheid: Nederlands, Engels, Duits.

Michiel Tom