Arbeidshygiënist Remko Houba, één van de specialisten van PreventPartner, reist binnenkort af naar Zuid-Afrika om samen met andere internationale experts, voor de International Labour Organization (ILO), een richtlijn voor het beperken van de beroepsmatige risico's van biologische agentia te ontwikkelen.

De ILO (International Labour Organization) is een agentschap van de Verenigde Naties en gaat over het belang van goed werk voor het welzijn van de mens, wereldwijd.
Remko zal deel uitmaken van het kernteam van 6 specialisten dat een richtlijn gaat formuleren voor beroepsmatige blootstelling aan biologische agentia. Het proces om te komen tot een wereldwijde richtlijn zal naar verwachting een jaar duren en experts van over de hele wereld leveren hun bijdrage.
Wij zijn trots dat Remko er daar één van is. Volg deze link naar zijn profiel op onze website

PreventPartner heeft diverse specialisten op het gebied van biologische agentia met kennis ook over mycotoxinen en endotoxinen
Mocht u met Remko, of een van onze andere deskundigen op het terrein van biologische agentia in contact willen komen, kunt u contact opnemen via de website of direct met hen bellen.

Contactinformatie

Wij zijn bereikbaar via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Privacyverklaring

Volg ons op