Arbeidshygiënist Remko Houba, één van de specialisten van PreventPartner, reist in opdracht van de International Labour Organization (ILO) af naar Zuid-Afrika om samen met andere internationale experts een richtlijn te ontwikkelen voor het beperken van de beroepsmatige risico's van biologische agentia.

International Labour Organization

De ILO (International Labour Organization) is een agentschap van de Verenigde Naties die gaat over het belang van goed werk voor het welzijn van de mens, wereldwijd.
Remko maakt deel uit van het kernteam van 6 specialisten dat een richtlijn gaat formuleren voor beroepsmatige blootstelling aan biologische agentia. Het proces om te komen tot een wereldwijde richtlijn zal naar verwachting een jaar duren en experts van over de hele wereld leveren hun bijdrage. Wij zijn trots dat Remko er daar één van is. Volg deze link naar zijn profiel op onze website

Meer weten over biologische agentia?

PreventPartner heeft diverse specialisten op het gebied van biologische agentia met kennis ook over mycotoxinen en endotoxinen
Mocht u met Remko of een van onze andere deskundigen op het terrein van biologische agentia in contact willen komen, kunt u contact opnemen via de website of direct met hen bellen.