Hoe ziet u de werker van de toekomst? Bent u er klaar voor? En uw werknemers? Op 31 januari 2017 zal er een inspirerend symposium worden gehouden over de "werker van de toekomst". 

De wereld om ons heen verandert voortdurend en steeds sneller. Denk aan technologische vooruitgang, demografische ontwikkelingen, globalisering, het belang van de kenniseconomie, ontwikkelingen rondom gezondheid en ongezondheid, de omslag naar een duurzame samenleving. 

Deze algemene veranderingen om ons heen hebben hun effect op de arbeidsmarkt van de toekomst en daarmee ook op de werker van de toekomst. Denk bijvoorbeeld aan Het Nieuwe Werken, waarbij het op tijd delen van informatie en het nakomen van beloften belangrijk zijn. Denk aan de toenemende zelfstandigheid in het werk, waardoor resultaatgerichtheid en integriteit steeds belangrijker worden.
Aan zelfsturende teams, die een beroep doen op samenwerkingsvaardigheden en verantwoordelijkheidsgevoel. Of aan het belang van zingeving, om jongere (en oudere) medewerkers te binden aan de organisatie.
Samenwerking, kritisch kunnen denken, creativiteit, handig communiceren, het zijn de vaardigheden van de 21e eeuw.
En heeft u naast het IQ en het EQ al van het AQ gehoord?

Welke eisen stelt de toekomst aan onze werkers  en leidinggevenden? Hoe kunnen we ons daarop voorbereiden ? Wat is er voor nodig om lang en gelukkig aan het werk te blijven en daarbij ook nog goede resultaten te leveren ?
 
Deze vragen staan centraal op het symposium “De Werker van de Toekomst” dat PreventPartner organiseert op dinsdag 31 januari 2017 in Utrecht. Professor Tinka van Vuuren zal als inleider haar licht werpen op de werker van de toekomst en duurzame inzetbaarheid. Daarna kunt u deelnemen aan een aantal workshops over deze thematiek.

Nadere informatie en de mogelijkheid tot inschrijving volgt begin december.

Contactinformatie

Wij zijn bereikbaar via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Privacyverklaring

Volg ons op