Saskia Gorissen

Saskia Gorissen
Arbeidshygiënist en adviseur duurzame inzetbaarheid
06 24813034

Na 25 jaar ben ik nog steeds geboeid door het Arbo-vak. Gezond werken wordt steeds belangrijker. Medewerkers moeten immers steeds langer doorwerken. Met mijn advies en als sparringpartner van directie en middenmanagement help ik de organisatie vooruit.

In eerste instantie heb ik me ontwikkeld als arbeidshygiënist met name in blootstelling aan gevaarlijke stoffen. Later is mijn ervaring uitgebreid, omdat ik zag dat er meer nodig is in een organisatie dan een gezonde werkplek willen medewerkers productief en inzetbaar blijven. Ik vind dit interessant en heb me daarom verdiept in duurzame inzetbaarheid, cultuur en leiderschap. Als Health & Safety-manager heb ik ervaring opgedaan in de industrie en zakelijke dienstverlening.

Ik ben een betrokken, enthousiaste en gedreven professional met ruime ervaring. Ik adviseer in vraagstukken rondom arbeid en gezondheid zowel op strategisch, tactisch als op operationeel niveau, doelgericht en proactief. Mijn heldere, nuchtere en kritische kijk op de mens en organisatie biedt vaak verrassende inzichten, krijg ik regelmatig terug als reactie van klanten. Inhoudelijk ga ik voor een duidelijke koers en resultaat.

Neem gerust contact met me op, vooral wanneer je op zoek bent naar oplossingen of ideeën voor het realiseren van een gezonde werkomgeving, verzuimreductie en vitale medewerkers.

Saskia Gorissen