Sheila van de Sande

Sheila van de Sande
Arbeids- en organisatiepsycholoog
06 14528897

Ik werk ruim 20 jaar als arbeid- en organisatiepsycholoog op het snijvlak van mensen, werk en organisaties. Ik beleef er ontzettend veel plezier aan om mij bezig te houden met het stimuleren, op gang brengen en realiseren van groei van mensen en organisaties. Daarbij zie ik het als uitdaging om de belangen van de mensen en de organisatie te stroomlijnen. Dit doe ik in de rollen van coach, trainer en adviseur.

Mijn expertise licht op het gebied van vitaliteit en gezondheid. De thema’s waar ik warm voor loop zijn:

  • (Persoonlijk)leiderschapsontwikkeling
  • Energiemanagement
  • Balans werk en prive
  • Loopbaan- en carrieremanagement
  • Mindfulness in organisaties.

Daarnaast heb ik ruime ervaring met het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden (voor leidinggevenden en medewerkers) en competentiemanagement.

Ik maak gebruik van diverse methoden en technieken uit de psychologie, afgewisseld met een inmiddels sterk ontwikkelde intuitie.

Woorden die mensen noemen om mijn stijl te omschrijven zijn: persoonlijke aansluiting, opmerkzaam, scherp luisteraar, energiek, creatief, doelgericht, zorgvuldige analyse en oordeelsvorming, confronterend en motiverend, diepgang daar waar nodig en lichtheid en humor daar waar effectief.

Ik ben register Psycholoog NIP / Arbeid en Organisatie en Loopbaanpsycholoog NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen) en geregistreerd lid van NOLOC (vereniging voor loopbaanprofessionals). 

Sheila van de Sande

Contactinformatie

Wij zijn bereikbaar via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Privacyverklaring

Volg ons op