Cora Reijerse
Arbeids- en Organisatiepsycholoog
06 53120155

Mensen  en organisaties helpen in beweging te komen en zich richting een gedroomde toekomst  te begeven is het mooiste werk wat er is. Met veel plezier en steeds meer gemak houd ik me daar meer dan 30 jaar mee bezig. Als coach, assessmentpycholoog, trainer, teamcoach, organisatieadviseur, HR-adviseur en interim projectleider bij organisatie ontwikkelprojecten.

Graag werk ik samen met anderen: “delen is vermenigvuldigen” , in samenwerking ontstaan voor mij de beste ideeën en blijft de focus scherp.

Zelf ben ik ook steeds op zoek naar mogelijkheden om met nieuwe inzichten en methoden bij te dragen aan verander- en leervragen van individuen, teams en organisaties.

Maatwerk leveren in alle dienstverlening is daarbij een uitgangspunt: niet de aanpak of de methode staat centraal; dit zijn middelen om doelen te bereiken. Waar het om gaat is om optimaal bij te dragen aan de door de klant gewenste resultaten en in dat proces combineer ik vanzelfsprekend de rollen van trainer, coach, assessment psycholoog, adviseur en facilitator.

Ik werk met plezier met alle doelgroepen binnen organisaties van de directie tot en met facilitaire medewerkers.

 

Cora Reijerse

Contactinformatie

Wij zijn bereikbaar via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Telefonisch kunt u ons bereiken op: 06 17722591   

 

Privacyverklaring

Volg ons op