Coen Graven

Coen Graven
Toxicoloog
0614443652
Expertise Centrum Toxische Stoffen

Gebruik van en werken met chemische stoffen biedt kansen en mogelijkheden, soms is het een noodzakelijk kwaad. In alle gevallen vraagt werken met chemische stoffen om zorgvuldigheid en kennis van zaken. Door te onderzoeken en proportioneel handelen naar de situatie wordt het creëren van veilige werkomstandigheden onderdeel van duurzame bedrijfsvoering.

Ik ben sinds 2007 werkzaam als toxicoloog bij verschillende overheidsorganisaties. Daar heb ik een ruime ervaring opgedaan op het gebied van risicobeoordeling van chemische stoffen. Kennis van wetgeving, onderzoeken en metingen is een belangrijk onderdeel voor het neerzetten van (beleids)adviezen. Sinds kort geef ik advies  namens Prevent Partner, waarbij het resultaat naar mijn mening altijd praktisch en bruikbaar moet zijn. Ik ben een proactief persoon die kansen en mogelijkheden ziet. In mijn werkwijze vraag ik door om een compleet beeld te vormen van de situatie waarna ik dit kan vertalen naar een heldere visie en plan van aanpak met daaruit voortvloeiend concrete acties.

Coen Graven

Contactinformatie

Wij zijn bereikbaar via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Privacyverklaring

Volg ons op