Missie van PreventPartner

PreventPartner is ontstaan vanuit onze gezamenlijke passie om actief bij te dragen aan de Duurzame Inzetbaarheid in Nederland.

Missie PreventPartner

Onze missie is een vernieuwend alternatief te zijn op de markt van preventieve bedrijfsgezondheidszorg en als zodanig ook herkend te worden in de markt.

We willen de versnippering van kennis en kunde tegengaan door te verbinden en samen te werken over grenzen heen en een samenwerkingsverband  vormen voor (zelfstandige) arbo professionals.

We hebben de ambitie om een daadwerkelijk bijdrage te leveren aan het verminderen van de meer dan 1.800 doden en meer dan 20.000 beroepsziekten per jaar*) als gevolg van arbeidsomstandigheden in Nederland. 

Concreet betekent dit dat we verbinding maken tussen de vraagstukken van klantorganisaties op het gebied van gezondheid, veiligheid en productiviteit enerzijds, en de best passende aanpak en deskundige professionals anderzijds.

Visie PreventPartner

Onze visie is om optimale prestaties en een duurzame bedrijfsvoering te bereiken door gezonde en veilige werkomstandigheden te creëren voor alle organisaties in Nederland. 

 *) bron Nationaal Kompas RIVM

 

 

Contactinformatie

Wij zijn bereikbaar via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Telefonisch kunt u ons bereiken op: 06 17722591   

 

Privacyverklaring

Volg ons op