Binnen PreventPartner werken hooggekwalificeerde professionals. Zij hebben jarenlange ervaring opgebouwd binnen het veld van de bedrijfsgezondheidszorg in onderzoek en advisering. Zij hebben in zowel binnen als buitenland gewerkt bij gerenommeerde instituten zoals NIOSH (USA), Stanford (USA), Health and Safety Executive (Engeland), TNO en IRAS. Daarnaast hebben onze deskundigen praktische werkervaring opgedaan bij diverse interne en externe arbodiensten in diverse branches. Het gemiddelde aantal ervaringsjaren van onze professionals is 20 jaar. 

Stevig netwerk

Onze professionals onderhouden een stevig netwerk met branches, beroepsverenigingen, overheden, kennisinstituten en internationale organisaties - zoals IRAS, NKAL, GGD, TNO, WHO, FIOH (Finland) en Dalarna universiteit (Zweden). Ook heeft een van onze leden zitting in de Gezondheidsraad. In de beroepsvereniging van de arbeidshygiënisten (NVvA), arbeids- en organisatiedeskundigen, NIP, Human factors en in de Contactgroep Chemie bekleden enkele van onze leden een bestuursfunctie. Door een actieve rol in onze netwerken zorgen zij ervoor dat ze op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en inzichten. 

Publicaties en scholingen door PreventPartner

Leden van PreventPartner publiceren met regelmaat in tijdschriften. (zie ons publicatie overzicht). Ze presenteren op congressen met specifieke onderwerpen als werkdruk, biologische agentia, beroepsziekten en periodiek medisch onderzoek (PMO). Tevens dragen ze bij aan specifieke scholing op het gebied van toxicologie en veranderkunde aan onder andere de bedrijfsartsen opleiding (Radboud UMC), veiligheidskundige opleidingen (TOPTECH en PHOV) en actualiteitendagen voor preventiemedewerkers en arbodeskundigen. 

 

 

Contactinformatie

Wij zijn bereikbaar via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Telefonisch kunt u ons bereiken op: 06 17722591   

 

Privacyverklaring

Volg ons op