Voordelen voor onze opdrachtgevers

PreventPartner biedt altijd de juiste match tussen de klantvraag en de adviseur uit het netwerk met de grootste meerwaarde.                              

Opdrachtgevers hebben de garantie dat projecten van PreventPartner op deskundige, effectieve wijze en met de laatste inzichten in het vakgebied worden uitgevoerd.

Flexibel, kwaliteit en continuiteit

Wij spelen snel en flexibel in op uw vragen en zorgen voor een optimale afstemming van vraag en aanbod. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en alle projecten worden geëvalueerd.

U hoeft niet meerdere contracten aan te gaan met losse ZZP-ers, maar kunt nu met een professionele partij afspraken maken over de verschillende vakgebieden heen.

Wij bieden back-up en vervangingsmogelijkheden.  

Opdrachtgevers realiseren behoorlijke kostenbesparing t.o.v. de huidige gefragmenteerde aanpak.

Onafhankelijk 

We zijn onafhankelijk en kunnen u ondersteunen bij operationele, tactische en beleidsmatige vraagstukken. 

Onze adviseurs hebben ervaring in diverse branches, zoals onderwijs, industrie, overheid, bouw en vervoer. De opgedane kennis en ervaring wordt gedeeld en actief verspreid binnen het netwerk zodat opdrachtgevers nooit betalen voor al bestaande kennis.

Meer weten of een vrijblijvend gesprek klik hier voor het contactformulier 

Contactinformatie

Wij zijn bereikbaar via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Telefonisch kunt u ons bereiken op: 06 17722591   

 

Privacyverklaring

Volg ons op