De coöperatie PreventPartner

PreventPartner staat voor het samenbrengen van kennis, kunde en mensen enerzijds, en vraagstukken bij klanten anderzijds, vanuit de visie dat we er hierdoor allemaal wat aan hebben.

Dat waren ook precies onze drijfveren om dit initiatief te starten. Voorop stond dat de manier van samenwerken, delen, omgaan met elkaar en waarde toevoeging aan klanten anders moet dan de huidige praktijk bij (arbo) dienstverleners.

Doorslaggevend hierbij was dat we als team aan den lijve ervaren hebben hoe waardevol het is dat je elkaar kunt aanvullen in competenties en vaardigheden en tegelijkertijd kunt samenwerken op basis van vertrouwen en gedeelde visie op leiderschap. 

Nieuwe businessmodellen

Bij de vraag hoe we ons willen onderscheiden ten opzichte van de huidige aanbieders in de markt, zijn we geïnspireerd geraakt door nieuwe vormen van samenwerking en businessmodellen, zoals de “buurtzorg” binnen de thuiszorgorganisaties of mensen die gezamenlijk een wind­molen aankopen voor het opwekken van hun eigen energie. Er wordt op een andere manier waarde toegevoegd aan maatschappij, samenwer­kingspartners en opdrachtgevers. Woorden als co-creatie, coöperatie, optimaal gebruik maken van bestaande methoden en technische innovaties en werken over alle grenzen heen, inspireren ons.     

Coöpera­tie

Binnen deze denkwijze past de coöperatieve samenwerkingsvorm perfect. De leden van de coöpera­tie hebben veel invloed  op de strategische keuzes en de richting van onze inspanningen. Financiële resultaten komen niet ten goede aan enkele personen maar worden geïnvesteerd in innovatie, scholing en/of idealistische doelen zoals (internationale) kennisdeling. 

We vinden het belangrijk dat we alleen activiteiten ondernemen die waarde toevoegen.

Het Bestuur van PreventPartner: Rik Menting, Jolanda Willems en Ben Ridder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactinformatie

Wij zijn bereikbaar via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Telefonisch kunt u ons bereiken op: 06 17722591   

 

Privacyverklaring

Volg ons op