Zijn er klachten door het werken met gevaarlijke stoffen? Wilt u weten of er een verband bestaat tussen het werk en deze klachten? 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Voor een goede diagnose is het belangrijk om de klachten goed in kaart te brengen. Het is belangrijk is om te weten wanneer de klachten optreden en of er een relatie is met het uitgevoerde werk. Met welke gevaarlijke stoffen wordt er gewerkt? Wanneer? Hoeveel? en op welke wijze?

U kunt dit onderzoek laten uitvoeren door onze - in toxicologie gespecialiseerde- bedrijfsartsen. Zij zijn niet alleen specialisten  op dit vakgebied, maar hebben ook een netwerk met gespecialiseerde centra en experts op het gebied van beroepsziekten en toxicologie. Onze bedrijfsartsen beoordelen of er een mogelijke relatie bestaat tussen de klachten en werkzaamheden met de gevaarlijke stoffen. Wij geven u hierbij een gedegen en praktisch advies. Dit gaat in samenspraak met uw eigen bedrijfs- en/of huisarts.

Wilt u een afspraak of een deskundige advies, laat dan uw gegevens achter op ons contactformulier

 

 

 

 

 

 

Contactinformatie

Wij zijn bereikbaar via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Telefonisch kunt u ons bereiken op: 06 17722591   

 

Privacyverklaring

Volg ons op