Visie op PMO

shutterstock 149476436 Small

Maatwerk, kwaliteit, gericht op verbetering

Preventief medisch onderzoek (PMO) is maatwerk

Elk mens is verschillend, en elk bedrijf ook. Daarom is er niet zoiets als een “standaard” PMO. (U zou het niet acceptabel  vinden als uw huisarts aan al zijn/haar patiënten standaard hetzelfde pilletje zou voorschrijven. Waarom zou u dan met een “standaard” PMO wel tevreden zijn?).

We zullen dan ook altijd van tevoren met u overleggen om te bezien hoe we voor u een PMO kunnen samenstellen waarmee u verder komt.

Kwaliteit van Preventief medisch onderzoek

Wat wij onder kwaliteit verstaan, is ten eerste: werken volgens de laatste inzichten, met deskundige mensen, in lijn met wet- en regelgeving en volgens de standaarden van de beroepsgroep. Dat betekent dat we altijd met een geregistreerde bedrijfsarts werken, en volgens de meest recente richtlijnen van de beroepsverenigingen van bedrijfsartsen (NVAB en KNMG) op het gebied van Preventief Medisch Onderzoek.

Maar, minstens even belangrijk: wij willen niet alleen in uw opdracht, maar vooral in uw belang werken, en samen met u tot resultaat komen. We heten niet voor niets Prevent"Partner".

Richting verbetering: Preventief medisch onderzoek als middel, niet als doel

Als er na het PMO in uw bedrijf en/of bij uw medewerkers niets is veranderd, dan hebt u er weinig aan.
Daarom willen wij eerst van u weten: Wat moet het PMO voor u en uw medewerkers opleveren? Pas als dat duidelijk is gaan we aan de slag. We kijken samen met u of en zo ja het PMO u kan helpen bij de gewenste verbetering.

Wilt u meer weten over ons PMO, vul dan uw contactgegevens in op onze website.

 

 

Contactinformatie

Wij zijn bereikbaar via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Telefonisch kunt u ons bereiken op: 06 17722591   

 

Privacyverklaring

Volg ons op