partner worden?

 

We zijn een netwerk van enthousiaste, gemotiveerde en zelfstandige (arbo)professionals die met passie voor ons vak de uitgangspunten en kernwaarden van de coöperatie onderschrijven en uitdragen.

Wij zijn gesteld op onze vrijheid en zoeken tegelijkertijd toegevoegde waarde in de samenwerking met collega's.

 

Wie zoeken we als partner?

Wij zoeken mensen met kennis en ervaring in ons vakgebied die bereid zijn deze expertise te delen met de partners van de coöperatie. Binnen PreventPartner streven we naar een gezamenlijke, actieve en constructieve inzet en deelname om samen van onze coöperatie een succes te maken.

Spreekt dit je aan? stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een kennismakingsgesprek.

 

Wat zijn de voordelen voor zelfstandige adviseurs om zich aan te sluiten bij PreventPartner?

Onder één naam opdrachten verwerven                                       

Als zelfstandige is het vaak moeilijk om ‘zichtbaar’ te zijn. Door tevens samen met andere zelfstandigen onder één naam naar buiten te treden en gezamenlijk het netwerk te onderhouden kun je je zichtbaarheid vergroten. Ook kun je opdrachtgevers meer zekerheid bieden als je de coöperatie achter je hebt staan. 

Onderling opdrachten uitwisselen

Door samen te werken kun je elkaars pieken en dalen opvangen en stabiliteit creëren. De coöperatie is de uitgelezen rechtsvorm om dit in te doen. Opdrachtdeling en facturering kun je namelijk via de gezamenlijke coöperatie laten verlopen

Samen aansluitende diensten leveren

Als zelfstandige lever je vaak één onderdeel van een hele keten. Andere zelfstandigen leveren dan weer de andere schakels. Door vanuit een coöperatie deze aansluitende diensten te leveren, versterk je je toegevoegde waarde voor opdrachtgevers. In de coöperatie weet je precies met wie je samenwerkt. Doordat je weet wat je  aan elkaar hebt, vergroot je je efficiëntie.

Gezamenlijke thuisbasis

Je werkt als zelfstandige vaak alleen. Het kunnen delen van informatie, samen werken aan projecten, kennis en ervaring uitwisselen en collega's ontmoeten biedt een thuisbasis.

Actief kennis brengen en halen

Heb je een mooi project uitgevoerd en kunnen collega's hiervan profiteren? Deel het met je partners binnen de coöperatie. Ook het halen van kennis en ervaring wordt actief gefaciliteerd zodat we met elkaar onze opdrachtgevers optimaal en effectief kunnen ondersteunen.

Inkoopvoordelen

Als je producten alleen voor jezelf inkoopt, heb je  vaak geen of weinig inspraak en het vraagt veel regeltijd. Door met meerdere zelfstandigen tegelijk de inkoop van producten en/of diensten te regelen, kun je je onderhandelingspositie aanmerkelijk verbeteren. Met de coöperatie creëren we schaalgrootte met profijt voor ons alemaal.

Contactinformatie

Wij zijn bereikbaar via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Telefonisch kunt u ons bereiken op: 06 17722591   

 

Privacyverklaring

Volg ons op