PreventPartner: een brede blik op veilig en gezond werken

Veilig en gezond werken – nu en in de toekomst

Een veilige en gezonde werkomgeving zegt veel over uw bedrijf: het laat zien dat u aandacht heeft voor uw medewerkers, dat kwaliteit hoog in het vaandel staat en dat u serieus over zaken nadenkt. Ons team van professionals ondersteunt u met een schat aan kennis en ervaring voor een effectieve preventieve aanpak die leidt tot een veilige en gezonde werkplek.

We willen dat onze tussenkomst ook echt effect heeft voor u en uw werknemers, nu en op de langere termijn. Daarom gaan we altijd met u in gesprek om doelen af te stemmen en onze aanpak aan te laten sluiten op de bedrijfscultuur en op lopende processen in uw bedrijf. We kunnen putten uit onze brede ervaring in verschillende branches om tot preventieve oplossingen te komen voor uw vraagstukken.

×

Fout

ReCAPTCHA plugin benodigd een site sleutel die ingesteld moet worden in de parameters. Neem contact op met de websitebeheerder.

Contactpersonen

Adres:
Tolhuis 3114
Nijmegen
6537 NB
Nederland
Mobiele nummer:
06-12345678
Stuur een e-mail. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.

Contactinformatie

Wij zijn bereikbaar via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Telefonisch kunt u ons bereiken op: 06 17722591   

 

Privacyverklaring

Volg ons op