Lizette Grommers
Arbeids- en organisatiedeskundige
06 33618526

De afgelopen jaren heb ik gewerkt als beleidsadviseur en als arbeids- en organisatieadviseur, ben ik procesbegeleider en coach geweest, heb ik managementteams geadviseerd en samen met klanten verandertrajecten ontwikkeld en invulling gegeven. Mijn werkveld ligt op het snijvlak van arbeid en organisatie en HRM-gerelateerde vraagstukken. Thema's zijn onder meer duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en gezondheid, leiderschapsontwikkeling, effectieve samenwerking en arbeidsveiligheid.

Waar ik warm voor loop is het faciliteren van verandering binnen alle geledingen van de organisatie, gebaseerd op een heldere visie en een (ontwikkel)aanpak die op managementniveau geborgd is. Ik vind het belangrijk om te werken vanuit verbinding met de organisatie. Dit betekent in mijn ogen dat het van belang is betrokken te zijn bij het formuleren en uitdragen van ambities, en tegelijkertijd zichtbaar en direct bij te dragen aan de groei van mensen en teams samen met klanten en  collega's.

In evaluaties worden als sterke punten van mij genoemd: goed observatievermogen en organisatiesensitiviteit, het vermogen te verbinden en ook respectvol te confronteren. Belangrijk uitgangspunt dat ik hanteer in mijn werk is de organisatie in beweging te brengen door leidinggevenden en medewerkers te motiveren eigenaarschap te tonen en verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen handelen. Hierbij ga ik uit van de kracht en mogelijkheden van individuen, met oog voor een gezonde balans tussen het belang van de organisatie en het eigen belang van medewerkers. Mijn ervaring is dat ik laagdrempelig ben en goed in staat ben een intern netwerk op te bouwen. Multidisciplinair samenwerken ervaar ik daarbij als vanzelfsprekend aangezien ik een teamspeler pur sang ben en geloof dat goede samenwerking de beste resultaten oplevert.

Lizette Grommers

Contactinformatie

Wij zijn bereikbaar via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Telefonisch kunt u ons bereiken op: 06 24554580   

Volg ons op